This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.
 
   
Sign up  
bet365 за спортни залози онлайн ВХОД В САЙТА
 • + Лицензиран за спорт
 • + 100% бонус при 1ви депозит
 • + Високи Коефициенти
 • + Предавания на живо
 • + 24/7/365 Контакт
РЕГИСТРАЦИЯ
Rate this item
(6 votes)

bet365 получи лиценз в България. Регистрация със 100% БОНУС

По-долу ще откриете повече информация относно:

НОВА РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрация в bet 365. Залагай разумно

1. Новини, актуална информация и оферти от букмейкъра

23 Юни 2016г.
07 Юни '16 година

24.06.16г: От 1 Юли 2016 година, Компанията ще бъде спонсор и на „Славия“

Една от най-големите компании за спортни залози здраво се захвана с рекламната си кампания в България. Веднага след като футболният клуб Лудогорец обяви, че е подписал двугодишен Договор за спонсорство с гиганта, в сайта на ПФК "Славия" излезе аналогична новина. Оказва се, че от 1 Юли почитателите на футбола ще виждат на тениските на футболистите, борещи се за "белите" логото на не безизвестната компания.

23.06.16г: Букмейкърът става генерален спонсор на ПФК „Лудогорец“

След като успяха да придобият своя лиценз за спортни събития, един от лидерите в областта на спортните залози успя да сключи Договор за спонсорство.

Считано от 01 Юли 2016г. световно известният букмейкър bet365 ще бъде генерален спонсор на Професионалния Футболен Клуб „Лудогорец“. Това беше обявено на официалната страница на клуба.

Съгласно публикуваната информация, 5-кратният шампион и гигантът са подписали Договор за 2 години, чрез който логото на Компанията ще присъства на фланелките на футболистите от Лудогорец. Зрителите ще видят това скоро - в средата на Юли 2016г, по време на шампионската лига.

07.06.16 год: Получен лиценз за спортни залози онлайн

Забележка: След като бет365 взе лиценз, букмейкърът спря всички сметки и даде възможност за създаване на нови регистрации с Бонус 100%!

Изключително дълга беше борбата за получаване на лиценз за свободно опериране на английския букмейкър на българска територия. Е, това вече е факт и стана непосредствено преди Европейското Първенство по Футбол 2016г - Франция.

Както е видно по-долу:

Докладна записка изх. № 000030-6208 от 02.06.2016 г:

В изпълнение на Решение № 3351/16.05.2016 г. на АССГ разпорежда издаването на удостоверение по чл. 34, ал. 1 от ЗХ на „ХИЛСАЙД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА)“ ЛИМИТИД със седалище и адрес на управление: Малта, за организиране на онлайн залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета за срок от 5 /пет/ години.

Интернет сайт, чрез който ще се извършва участието в хазартните игри: www.bet365.com

Какво следва?

След взетото решение на комисията, уеб платформата на bet365 вече е напълно достъпна на територията на страната и то чрез официалния си сайт, без да се налага да търисте каквито и да било линкове за алтернативен достъп до букито.

За жалост, за да може да оперира легално и свободно в България, бет365 закри всички предишни сметки на играчите. Това обаче не е фатално, защото:

 1. Всички средства от стария акаунт ще се изплатят автоматично към банковата сметка;
 2. Всички все още отворени залози, ще се уредят от бет 365 след приключването им;
 3. При създаване на нова регистрация, ще можете да се възползвате от 100% Бонус Депозит промоцията;
 4. Ще можете да се възползват от услугите на букмейкъра и няма да пропуснете ЕВРО 2016 по футбол.

Забележка: За момента в уеб сайта е налична само секция "СПОРТ", но се надяват много скоро да придобият необходимия лиценз, който да им даде възможността да предлагат и останалите си игрални продукти.

НОВА РЕГИСТРАЦИЯ С БОНУС

2. Основни предимства

Сайтът определено притежава много предимства, които го отличават значително от своите конкуренти. Тук ще споменем някои от тях.

 • Лицензиран в България за Спортни залози онлайн;
 • Предлага разновидни бонуси, включително 100% Бонус депозит;
 • Бързо теглене на средствата;
 • Множествен залог;
 • Коментари и видео на живо;
 • Възможност за "Cash out" (Кеш Аут);
 • Бърз, сигурен и лесен за употреба уебсайт, наличен и в мобилна версия.

3. Бонуси и бонус код в bet365

100% Бонус при Депозит

100% Бонус при депозит до 100лв
Вземи го Повече информация

Бонус при Мобилен и Таблет

Пари обратно при дузпи

бет365 ще връща парите при отпадане на дузпи
Регистрирай се Открий още

 

4. Процесът на регистрация в платформата

Регистрирането в уеб сайта става много бързо и лесно. По-долу ще дадем повече информация относно това и ще отговорим на много възникнали въпроси.

Пълна информация за процеса на регистрация в bet365 успяхме да открием в сайт с футболни прогнози за много лицензирани в България букмейкъри - betbonustips. В посочената статия има описан целия процес стъпка по стъпка.

4.1. Код за сигурност

Създаването на четири цифрен Код за сигурност е много важна част при създаването на регистрация. Това е така заради по-голяма сигурност особено на операторите, които отговарят на чата на живо. Те не могат да Ви видят, за да са сигурни, че комуникират именно с Вас. По тази причина, когато им се налага да Ви дават отговори особено такива, свързани с Вашите средства или сметка, те ще Ви питат именно за Вашия код, който сте задали още по време на самото регистриране.

Когато избирате Вашия 4-цифрен код:

 1. Гледайте да бъде по-сложен, за да не може да бъде лесно налучкан от нежелани лица;
 2. Старайте се да го запомните, защото при желание да Ви се даде компетентен отговор от служител на компанията - ще Ви питат именно за него;
 3. Не го записвайте никъде и не го споделяйте с никого.

4.2. Верификация на акаунта

След създаването на регистрацията, всеки един потребител трябва да премине през процеса на верификация / идентификация (KYC) - проверка на данните на регистрираното лице. Това може да не се случи непосредствено след извършеното регистриране, но в рамките на месец е необходимо да се направи. Това важи в пълна сила особено, ако желаете изтеглите средства към Вашата сметка.

bet365 са особено стриктни към това да се увери дали новорегистрираното лице е над 18 години (пълнолетно), дали няма някакъв опит за нелегална схема (използване на чужда или открадната карта) и изобщо да се подсигури дали всичко е съгласно техните правила, а и тези на местните регулатори и действащи наредби.

KYC, както е по-известен процесът по идентификация се състои от две стъпки и става много бързо и лесно. След като влезете в уеб платформата с Вашите данни (потребителско име и парола), ще Ви излезе съобщение, че е необходимо да минете процеса по верификация. За целта е необходимо да приложите:

 • Копие (дори снимана с телефона) на лична карта;
 • Снимана шофьорска книжка;
 • Има възможност да се приложи паспорт.

Възможно е служител на букмейкъра да Ви се обади на посочения от Вас телефон за обратна връзка, за да потвърдите и устно Вашата самоличност.

Забележка: Ако вече сте притежавали Ваша регистрация в платформата и създавате необходимата нова такава, процесът по проверка на самоличността става значително по-бързо.

След като въведете всички необходими данни / приложите необходимите документи / ще се наложи да изчакате известно време. Това време може да трае до няколко дни. Когато Вашите данни бъдат прегледани от съответните компетентни лица - служители на букмейкъра, Вие ще получите:

 • e-mail с потвърждение, че процесът на верификация е преминал успешно;
 • Лично съобщение, което се вижда след влизане в акаунта.

5. Депозиране и изтегляне на средствата

Букмейкърът предлага много начини за депозиране, а съответно и за изтегляне на депозираните или спечелените пари. По-долу ще дадем повече разяснения какви са минималните и максималните лимити и други.

Таблица 1: Всички възможни методи на депозит от България, изтегляне на средствата и времената за обработка

Метод Време за Депозиране Мин
Деп | Тег
Време за теглене
Дебитна Карта Веднага 10лв | 30лв 1-5 Работни Дни
Кредитна Карта Незабавно 10 | 30BGN 1-5 Раб. Дни
Skrill Незабавно 10 lv | 10lv 24 Часа
Skrill 1-Tap Незабавно 10 | 10 24 H
Neteller Веднага 25 | 25лв 1-4 Часа
ePay.bg Веднага 30 |  
PaySafeCard Веднага 10 | 20 лв До 24ч.
EntroPay Веднага 30лв |125 До 24 ч.
Банков трансфер 2-10 Р Дни 100лв | 75 лв 2-10 Р Дни

От таблицата по-горе се вижда, че за България липсват начините за депозиране "iDebit" и "PayPal".

6. Секции / Категории, които са налични в България

6.1. Спорт в bet365

6.1.1. На живо

Уеб платформата предлага възможността да следите в реално време голямо разнообразие от спортове. Функцията е известна с наименованието "Мач На Живо". На потребителите се показват най-важните моменти по време на спортното събитие и всеки има възможност да проследи много подробности със статистики. Някои спортни събития имат дори и "Пряко Предаване".

Услугата покрива много детайли, в зависимост от спорта. В това число влизат:

 • корнери;
 • нарушения;
 • тъчове;
 • кой-къде се намира на терена.
 • фаулове
 • много други.

6.1.2. Затвори Залог / Кеш аут (Cash out)

Тази функция позволява на потребителите да затварят залог напълно или частично преди края на събитието. Ако се затвори частично, останалата част от залога продължава да е валидна. Много от потребителите се радват именно на "cash out" функцията, защото при извършен от тях залог не е необходимо да чакат задължително да видят крайния резулт, а могат да затворят своя залог в избран единствено от тях точен момент - да си гарантират печалба или да намалят потенциалната загуба.

По-долу избрахме едно видео, което чудесно представя как работи функцията за затваряне на залога.

Тази функция е достъпна за определени събития и са валидни за:

 • Футбол;
 • Тенис;
 • Конни Надбягвания;
 • Баскетбол

6.1.3. Пряко предаване в bet365

Всяка година почитателите на спорта могат да се любуват на повече от 70.000 събития директно от компютъра си. Услугата, която предлагат е напълно безплатна.

 • Ако желаете да гледате спортни събития, единственото условие, за да може да се възползвате от тази възможност е да сте влезли в сайта с Вашия профил и да имате депозирани средства в секция "Спорт".
 • За разлика от спортните събития потребителите, които желаят да наблюдават от монитора на своя PC пряко конни състезания, трябва да направят залог за поне 1 лв за победа или 0,50 лв подсигурен залог в деня на състезанието

След като влезете в платформата е напълно достатъчно да натиснете върху "Гледайте Спорт Пряко" и да изберете наименованието на състезанието, което ще стартира излъчване 2 минути преди определения й начален час.

Ако по някаква причина излъчването прекъсне и не може да се самовъзстанови, просто презаредете страницата.

6.1.4. Множествен Залог / Колонка

Всеки потребител има възможност да се възползва от залог в колонка. Трябва да знаем, че множественият залог ще стане достъпен само когато заложим на повече от едно събитие. Ако направим само един залог, той няма да се покаже като достъпен.

След като напрвим избора си, под нашите селекции ще се появи активно съответното меню отдолу. Тогава ще се покажат "Единични", "Двойни", "Тройни" и т.н. за избраните от нас събития. Скоро ще приложим и малко снимки, за да тане всичко далеч по-ясно.

7. Мобилна версия

Независимо дали притежавате iPhone, Blackberry, Android Телефон или Таблет, вие имате възможност да достъпите до своя акаунт навсякъде, защото платформата е специално разработена така, че да се отваря бързо и безпроблемно на всички устройства. Това, че е достъпен от всякакво устройство прави именно бет365 един от най-предпочитаните сред залагащите. Освен това вие дори може да се възползвате от 100% Мобилен Бонус.

7.1. 100% Мобилен Бонус до 50лв

Всички клиенти на bet365 могат да се възползват от специалната оферта от 100% бонус. За целта е необходимо първият квалифициращ залог да бъде извършен от мобилен телефон или таблет. Имайте в предвид, че Важат определени Условия и Правила, някои от които ще споменем по-долу.

100% Мобилен Бонус до 50лв

 

7.2. Приложение / APP за Android (Андроид)

Бет365 предлага за всички притежатели на устройства, работещи под система Android безплатни приложения:

 • "СПОРТ - с пряко предаване и съобщения"
 • "НОВИНИ - Последни Новини и Екстри"

. За да бъдат изтеглени е необходимо да се посети от съответното устройство мобилният сайт на букмейкъра и да се погледне най-отдолу на страницата. На снимките по-долу може да видите нагледна информация:

Стъпка 1

Стъпка 1 за сваляне на приложение bet365 за Android
След като влезете в сайта е необходимо да натиснете върху "Виж всички апликации", както е оградено в червено

Стъпка 2

Приложения на bet365 за Android
От екрана, който се отваря е достатъчно просто да изтеглите избраното приложение и да го инсталирате

8. Лицензи

В България, букмейкърът е лицензиран с удостоверение № 000030-6314 от 03.06.2016. Издаден с решение 000030-7991 / 21.08.2015.

Карта на света
Таблица 2: Някои страни, в които операторът притежава лиценз
Англия Великобритания Ревю на Английски
Италия Италия  
Испания Испания Ревю на Испански

9. Контакти от България

Предлагайки своите услуги на своите потребители денонощно и всеки ден, възможността за контакт с бет365 е наложително също да бъде непрекъсната и по различни начини. Контактите с букмейкъра могат да станат по различни начини и по-долу е опишем какви са те:

При стартиране чата на живо се отваря отделен прозорец, в който може да си чатите с оператор / служител на фирмата. Непосредствено след като Ви се отвори прозореца е необходимо да изберете темата на чата. Това е необходимо, защото по този начин ще Ви подберат компетентен служител, който да Ви отговори адекватно на поставяния Въпрос.

Забележка: Ако желаете да получите информация, свързана с Вашите средства, за по-голяма сигурност е необходимо да предоставите на служителя Вашия 4-цифрен код за сигурност, който сте създали по време на регистрирането.

Много често чатът е натоварен и се налага да изчакате известно време. За по-голямо улеснение, Вие ще бъдете информирани колко човека са преди Вас и съответно ориентировъчно колко време ще се наложи да изчакате, преди да Ви обърнат съответното внимание.

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Безплатен Телефон е наличен на номер: 00800 115 4406
 • Платен телефонен номер: +441782 684 636
 • Ако желаете да изпратите факс, може да използвате: +441782 684 792

10. Някои полезни линкове

11. Често задавани въпроси

Защо след като бет365 взе лиценз, не мога да се логна / влеза с моите потребителско име и парола?

За да отговаря на местните разпоредби се наложи букмейкърът да блокира / спре всички стари регистрации. За да имате възможност да използвате услугите е необходимо да създадете нова такава. Не бива да имате каквито и да било притеснения относно средствата, които сте имали в предишната си регистрация - те ще се върнат автоматично в сметката Ви.

Мога ли да си възстановя стария акаунт?

За жалост не можете, но лесно може да си създадете нов със същите данни и e-mail. Само е необходимо да си промените потребителското име, защото старото остава в системата. Процесът по верификация ще стане бързо.

Какво се случва със средствата в старите акаунти и всички отворени залози?

Както е описано във частта, описваща Взетия лиценз, всички налични средства отдавна са пуснати за изплащане, а залозите ще бъдат уредени.

Срещата, която играх я отложиха / отмениха. Валиден ли е залогът ми?

Съгласно правилата на бет-а при отложен мач, ако той не се изиграе в рамките на 48 часа считано от обявения първоначално начален час, изършеният залог се отменя.

Как и кога имам възможност да си изтегля парите?

Всеки един потребител, който притежава средства в уеб сайта, може по всяко едно време да изиска да му бъдат изтеглени парите в сметката. Това става от "Банка". След като се отвори нов прозорец, ще бъде изписана възможната изтегляема наличност и колко е минималната сума, която можете да пуснете за изтегляне. Нобходимо е да въведете желаната сума за теглене и да въведете Вашата парола - тази, с която влизате в профила си в сайта.

След като сте пуснали парите е необходимо да изчакате известно време, докато те пристигнат. Къде ще получите парите? В зависимост какъв начин на депозиране сте избрали, по същия начин ще получите Вашиште средства. Ако сте избрали Skrill - във Вашата виртуална сметка в Скрилл ще ги получите.

Трябва да имате в предвид, че докато бъдат пуснати за изплащане е необходимо да изчакате няколко часа. През това време, ако размислите, може да отмените извършеното теглене от съответното меню "Отмени теглене".

Други въпроси?

Потребителите имат интерес и от много други въпроси, на които скоро ще отговорим. Такива са:

 • Какви са условията за превъртане на бонуса, за да го взема?
 • Какво представлява опцията "затвори залог"?
 • Колко е максималният и минимален залог, който мога да направя?
 • Защо трябва да премина през верификация на акаунта си? Какви документи са необходими?

Free Joomla! template by Age Themes