This site uses cookies to help us provide quality services. Using our services, you consent to the use of cookies.
 
   
Sign up  
bet365 за спортни залози онлайн ВХОД В САЙТА
  • + Лицензиран за спорт
  • + 100% бонус при 1ви депозит
  • + Високи Коефициенти
  • + Предавания на живо
  • + 24/7/365 Контакт
РЕГИСТРАЦИЯ
Rate this item
(3 votes)

Новини за bet365 в България


bet365 става спонсор на клуб „Славия“

Футболният клуб, известен като "Белите" - отборът на Славия, който участва в А Професионална Футболна Група на България вече подписа Договор за спонсорство със Световно-изестния букмейкър bet365. Това стана непосредствено след като успя да се пребори с бюрокрацията в България и взе необходимия лиценз за свободно опериране в страната по отношение на спортните залози. Повече информация за това може да откриете по-долу в настоящата статия.

Подписаният Договор, аналогично на подписания с Лудогорец важи за 2 години и е част от рекламната кампания на букмейкъра в България. Вече всички почитателите на футбола могат да видят логото на bet 365 на тениските на Славистите, а и на билбордите встрани от терена.

бет365 ще бъде спонсор на Лудогорец

От 1 Юли ще влезе в сила 2-годишен Договор за спонсорство на Лудогорец и бет 365. Логото на букмейкъра може да се види върху екипа на футболистите по време на шампионската лига.

BET365 взе лиценз за онлайн залози в България

Вече почитателите на спортните залагания могат да се зарадват на новината, че компанията получи лиценз в България, който е валиден за 5 /пет/ години за организиране на онлайн залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета. Лицензът е издаден на компанията „ХИЛСАЙД (НЮ МЕДИЯ МАЛТА)“ ЛИМИТИД: Малта.

Уеб сайтът bet365.com вече не е блокиран от интернет доставчиците, защото попадна в т.нар. "Бял списък".

Едно от условията на букмейкъра да заработи легално в страната беше да закрие предишните регистрации. Необходимо е да си откриете:

 

НОВА РЕГИСТРАЦИЯ С БОНУС

 

За да разберете повече за букмейкъра, посетете нашето пълно ревю тук.

Free Joomla! template by Age Themes